Je maakt gebruik van een verouderde browserversie die minder veilig is en daarom niet meer wordt ondersteund door hollandsnieuwe.
Update je browser om onze website te kunnen gebruiken.
De browserversie die je gebruikt wordt niet ondersteund door hollandsnieuwe.
Alle abonnementsprijzen gelden nog t/m 4 mei
Alle abonnementsprijzen gelden nog t/m 4 mei
dgn
uur
min
sec

Samsung Galaxy aanbiedingen

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy aanbieding of een voordelige Samsung telefoon?
Dan ben je bij hollandsnieuwe op de juiste plek.

Samsung Galaxy A71

vanaf 24,50 per maand
Samsung Galaxy A71Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A40

vanaf 16,50 per maand
Samsung Galaxy A40Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy S10 Lite

vanaf 26,50 per maand
Samsung Galaxy S10 LiteSamsung Galaxy S10 Lite

Samsung Galaxy A50

vanaf 17,50 per maand
Samsung Galaxy A50Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A51

vanaf 19,50 per maand
Samsung Galaxy A51Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A20e

vanaf 14,50 per maand
Samsung Galaxy A20eSamsung Galaxy A20e

Bovenstaande prijzen zijn exclusief aansluitkosten, bezorgkosten en thuiskopieheffing, en gelden alleen icm. een 2-jarige bundel.

Toestel: Samsung Galaxy A71
Toestel
Samsung Galaxy A71
Totale toestelkosten
€ 384,-
Eénmalige betaling
€ 0,-
Totaal kredietbedrag
€ 384,-
Termijnbedrag
€ 16,-
Duur overeenkomst
2 jaar
Debetrentevoet / JKP
0% vast

Deze tabel bevat een voorbeeld van een toestellening en de prijs die je hiervoor per maand betaalt. Het krediet wordt aangeboden door Vodafone Financial Services B.V. Wij geven geen advies over het krediet. Je dient zelf te bepalen of het telefoonkrediet aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.

Samsung Galaxy aanbiedingen

Op deze pagina kun je altijd alle Samsung Galaxy aanbiedingen vinden die op dit moment lopen. Als je niet persé de allernieuwste Samsung telefoon wilt hebben, kun je bij hollandsnieuwe heel voordelig de iets oudere Samsung Galaxys aanschaffen, zoals de Samsung Galaxy A71, Samsung Galaxy A40, Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A51 en Samsung Galaxy A70. Vergelijk hier alle Samsung Galaxys van hollandsnieuwe en kies de mooiste, beste, goedkoopste of snelste uit.

daarom kies je voor Samsung

De bekendste nieuwste Samsung telefoons van dit moment zijn die uit de Galaxy-serie. De Samsung telefoon modellen hebben grote schermen met ronde zijkanten, goede software en geweldige features. Je vindt een goede Samsung telefoon in elke prijsklasse. Kies bijvoorbeeld voor de Samsung Galaxy A71, Samsung Galaxy A40, Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A51 en Samsung Galaxy A70. Samsung is bovendien marktleider op het gebied van Android smartphones. Android is het grootste en meest gebruikte besturingssysteem ooit en is door Google ontwikkeld. Het is open-source, wat betekent dat iedereen er software voor kan ontwikkelen. Hierdoor zijn er meer apps verkrijgbaar en vaak ook goedkopere accessoires te koop en ben je niet gedwongen om voor een duur merkartikel te kiezen.

gewoon
hollandsnieuwe

gewoon hollandsnieuwe

altijd scherp geprijsd

Voordelig internetten, bellen en sms’en is wat we allemaal willen. Daarom zijn al onze producten altijd scherp geprijsd.

combivoordeel voor Ziggo Internet klanten

Je krijgt een gratis extra tv-pakket van Ziggo. En 1000 MB/MIN/SMS extra van hollandsnieuwe. Dubbel genieten dus! Elke maand weer.

betaal nooit meer dan je verwacht

Wij houden van duidelijk. Daarom betaal je elke maand vooraf voor je tegoed. En is het op, dan bepaal je zelf hoeveel tegoed je bijkoopt.

op het betrouwbare 4G netwerk van Vodafone

Eén van de beste netwerken van Europa. Je hebt dus elke dag snel en stabiel internet.