bestel de Samsung Galaxy A34

nu voor 264,-

Verkrijgbaar i.c.m. voordelig abonnement

BESTEL NU

Verkrijgbaar i.c.m. een abonnement.

bestel de Samsung Galaxy A34bestel de Samsung Galaxy A34

    nu voor 264,-

  • luxe uitstraling
  • snelle processor
  • snel opladen
  • scherp geprijsd
  • combivoordeel voor Ziggo Internet klanten
  • betaal nooit meer dan je verwacht
  • betrouwbaar 4G netwerk van Vodafone

3 redenen waarom je 'm wilt hebben

luxe uitstraling

luxe uitstraling

De Galaxy A34 is niet alleen van binnen onder handen genomen, ook het uiterlijk is veranderd. Wij vinden het design van de A34 een stukje aantrekkelijker, vooral dankzij de dunne schermranden.

snelle processor

snelle processor

De Galaxy A34 draait op een Dimensity 1080 processor. Dat is een flinke jongen. We hebben ‘m dan ook goed uitgetest. Hierover lees je hieronder meer.

snel opladen

snel opladen

Samsung zweert bij zware 5000mAh batterijen, dus die vind je ook op de Galaxy A34. Met ondersteuning voor 25W snelladen is de stroomvoorziening dik in orde.

kies je Samsung Galaxy A34

kleur van je toestel

geheugen van je toestel

vanaf 21,- per maand i.c.m. een 2-jarig abonnement

tijdelijk niet leverbaar
Samsung Galaxy A34 128GB Zwart
tijdelijk niet leverbaar
Samsung Galaxy A34

onze toestel review

De Galaxy A-serie is bij hollandsnieuwe erg populair. Dat komt allereerst omdat je lekker veel keus hebt. Naast de Galaxy A34 vind je bij ons ook de verrassend goede Galaxy A14 en de premium Galaxy A54. Die heeft onder meer een snellere processor en een indrukwekkende selfiecamera (die schiet zelfs 4K video’s). Wil je daar niet extra voor betalen, dan zit je goed met de Galaxy A34.

Samsung Galaxy A34: dit kan je er allemaal mee

krachtige hardware

De Galaxy A34 draait op een Dimensity 1080 processor. Dat is een flinke jongen. We hebben ‘m dan ook goed uitgetest, eerst met een paar stevige online games. Zoals verwacht heeft de Galaxy A34 daar totaal geen moeite mee. Dus schakelden we over op Asphalt 9 en Iron Order 1919. Dergelijke online multiplayers willen nog weleens een uitdaging vormen, maar de Galaxy A34 maakt ook hier indruk. Reken maar dat series, social media en al je gewone apps net zo vlot draaien.

beeldscherm vol contrasten

Het beeldscherm van voorganger A33 was al erg goed, dus Samsung ziet geen reden om op dat punt iets te veranderen. De Galaxy A34 is voorzien van een FHD+ Super AMOLED scherm. Daarop komen je games tot leven en in series met veel donkere scènes zie je dat het zwart ook echt zwart is. Het scherm is 120Hz, wat betekent dat de beelden 120 keer per seconden worden ververst. Dat ziet er vloeiend uit. Je merkt het bijvoorbeeld goed als je snel door je tijdlijn scrolt.

snel laden en scherp fotograferen

Samsung zweert bij zware 5000mAh batterijen, dus die vind je ook op de Galaxy A34. Met ondersteuning voor 25W snelladen is de stroomvoorziening dik in orde. Zo kun je gamen en streamen zolang je wilt. Fotograferen en filmen is ook al een klein feestje, dankzij de camera’s. De dieptesensor die nog op de Galaxy A33 zat, vindt Samsung bij nader inzien overbodig. Die is dus verdwenen. Wat blijft zijn de primaire camera (48 megapixels), de Ultra Wide Camera (8 megapixels) en de Macro Camera (5 megapixels). Aan de voorzijde zit een selfiecamera van 13 megapixels. Zo is het totaalpakket compleet en heeft de Galaxy A34 alles wat je nodig hebt. Wil je minder betalen, dan ga je voor de Galaxy A14, wil je nog meer snelheid en betere camera’s dan ga je voor de Galaxy A54. Aan jou de keus!

dit zit er in de doos

Als je jouw favoriete telefoon bestelt, ontvang je alleen een usb-c laadkabel mee in de doos. Samsung streeft ernaar om volledig CO2-neutraal te zijn. Met die gedachte gaat Samsung ervan uit dat je zelf nog een oplader in bezit hebt.

veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy A34

Hoe groot is de Samsung Galaxy A34?
Kan de Samsung Galaxy A34 draadloos opladen?
Hoe groot is de Samsung Galaxy A34?
Kan de Samsung Galaxy A34 draadloos opladen?
gewoon
hollandsnieuwe
gewoon hollandsnieuwe
Goedkoop abonnement

scherp geprijsd: al vanaf 7,50 per maand

Zorgeloos internetten, bellen en sms’en tegen een scherpe prijs? Al vanaf 7,50 per maand is er een bundel. Zo betaal je alleen voor wat jij nodig hebt met een bundel die bij je past.

Ziggo voordeel

combivoordeel voor Ziggo Internet klanten

Extra mazzel. Elke maand krijg je combi-tegoed: dat is extra veel MB, minuten of sms'jes voor hetzelfde geld. En daar ook nog een gratis extra tv-pakket bij.

Betaal vooraf

1 MB = 1 belminuut = 1 sms

Wij houden van duidelijk. Daarom is bij ons 1 MB gelijk aan 1 belminuut of 1 sms. Met een gratis belplafond. Ook betaal je elke maand vooraf voor je bundel. Is het op, dan bepaal je zelf hoeveel je bijkoopt. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

4G netwerk

betrouwbaar 4G netwerk van Vodafone

Elke dag snel en stabiel internetten, bellen of sms’en op het netwerk van Vodafone. Eén van de beste en snelste netwerken van Europa.

MEER INFORMATIE

wat vinden klanten van ons?

8,9 op Kiyoh

“zeer goed”

het werk zeer goed

“Goed bereikbaar en klantvriendelijke Service ”

Ik ben al twee jaar een klant en heb tot nu twee keer gebeld met klantenservice! Zij hebben geen lange wachttijden, geen excuses, geen onbegrip! Zij lossen al snel op en duidelijkheid in de communicatie zowel telefonisch als schriftelijk! Helder als de zon en Dik tevreden met alle hulp die ze bieden! Daarnaast is de App gebruiksvriendelijk en werkt perfect! Tot nu toe mijn Favoriete provider!! Hoop dat ze vooral zo doorgaan.Succes NH!

“Super ”

Super tegen een lage prijs echt een aanrader