Je maakt gebruik van een verouderde browserversie die minder veilig is en daarom niet meer wordt ondersteund door hollandsnieuwe.
Update je browser om onze website te kunnen gebruiken.
De browserversie die je gebruikt wordt niet ondersteund door hollandsnieuwe.

dit is wat je wilt weten over Sim Only

Ben je op zoek naar een nieuw mobiel abonnement? En kom je er niet uit wat het voordeligste is als je niet teveel wilt betalen? Dan is één ding zeker: Sim Only abonnementen zijn het voordeligst. Bij hollandsnieuwe bieden we daarom alleen Sim Only abonnementen aan.

wat is Sim Only eigenlijk?

Een sim is een piepklein kaartje in je smartphone dat het mogelijk maken om te bellen en te internetten. Smartphones worden vaak samen verkocht met een abonnement dat op de simkaart staat. Maandelijks betaal je dan voor de telefoon én het abonnement. Vaak heb je ook de mogelijkheid om in een keer je telefoon af te betalen. Bij Sim Only schaf je alleen de simkaart aan, dus zonder telefoon. Bijvoorbeeld omdat je nog een goed werkende telefoon hebt of een telefoon hebt gekregen.

abonnement of prepaid?

Simkaarten zijn er met een abonnement en met een prepaid tegoed. Als je een abonnement afsluit, ook wel bundel genoemd, weet je vooraf precies hoeveel belminuten, sms'jes en MB's je elke maand kunt verbruiken tegen welke vaste prijs. Verbruik je echter meer, dan wordt dit achteraf in rekening gebracht en vaak tegen een hoger tarief. Bij prepaid koop je vooraf een bepaald aantal belminuten, sms'jes en MB's. Zijn deze op, dan kun je extra tegoed bijkopen dat je vooraf betaalt, voordat je weer kunt bellen of internetten.

het unieke Sim Only abonnement bij hollandsnieuwe

hollandsnieuwe combineert de voordelen van een abonnement met de voordelen van prepaid. Zo kies je bij een Sim Only abonnement van hollandsnieuwe uit een bundel met een vooraf betaald tegoed. Binnen dat tegoed is 1 MB gelijk aan 1 belminuut of 1 sms. De grootte van je bundel bepaal je zelf. Deze bundel kun je elke maand kosteloos aanpassen. Omhoog óf omlaag. Zo hou je maximale controle over de kosten. Net als bij prepaid kun je ook extra tegoed bijkopen als je een keer een maand wat meer verbruikt. Dit kan tegen hetzelfde voordelige tarief. Zo kom je dus nooit voor verrassingen achteraf te staan.

waarom kiezen voor Sim Only

Als je een telefoon koopt met een Sim Only abonnement, ben je dus goedkoper uit dan wanneer je kiest voor een abonnement met afbetaling van een telefoon. Zo heb je bij hollandsnieuwe zelfs extra voordeel op je Sim Only abonnement als je ook Ziggo Internet klant bent. Tegenwoordig is overstappen van abonnement en/of provider een makkie. Dus ook als je een abonnement hebt met een toestel, dan kun je na afloop van dat abonnement overschakelen naar een voordelig Sim Only abonnement.


vergelijken

Vergelijk abonnementen van verschillende aanbieders
op tarieven, netwerk en de toebehorende extra’s.

 

 
Eén bundel waarmee je internet, belt en sms’t
Gratis bundelplafond voor internet, bellen en sms'en
Gratis maandelijks je bundel aanpassen omhoog
en omlaag
Opgewaardeerd tegoed meenemen naar volgende maand
Kies tussen Sim Only en abonnement met toestel
Standaard met 4G internet
Combivoordeel voor Ziggo Internet klanten
Onbeperkt MIN / SMS
Prijs per min/sms buiten bundel1 ct25 ct31 ct31 ct31 ct30 ct
Prijs per MB buiten bundel1 ctn.v.t15 ct15 ct10 ct10 ct
NetwerkVodafoneTele2KPNT-MobileT-MobileKPN
Standaard internet downloadsnelheid (theoretisch) 350
Mbps
225
Mbps
256
Mbps
75
Mbps
100
Mbps
256
Mbps
Laatste update tabel: 2-2-2021

ontdek het Sim Only abonnement aanbod van hollandsnieuwe

  • altijd scherp geprijsd
  • combivoordeel voor Ziggo Internet klanten
  • betaal nooit meer dan je verwacht
  • betrouwbaar 4G netwerk van Vodafone