Je maakt gebruik van een verouderde browserversie die minder veilig is en daarom niet meer wordt ondersteund door hollandsnieuwe.
Update je browser om onze website te kunnen gebruiken.
De browserversie die je gebruikt wordt niet ondersteund door hollandsnieuwe.

met een bundel
die precies bij je past betaal je alleen
voor wat jij nodig hebt

over hollandsnieuwe

Wij vonden dat de mobiele-telefoonmarkt anders kon. Want waarom de hoofdprijs betalen voor elke belminuut, mb of sms? En nooit weten waar je aan toe bent met je telefoonrekening? De tijd was rijp voor een eerlijke telecomprovider die je grip geeft op je kosten.


Daarom maken wij sinds 2011 telefonie weer begrijpelijk. Met een nuchtere aanpak, eenvoudige producten en heldere communicatie.


Met een super betrouwbaar netwerk, voor een scherpe prijs. En 100% controle over je abonnement en bijbehorende kosten. Zonder verrassingen achteraf.


Voor mensen die altijd en overal goed verbonden willen zijn, maar niet de duurste telefoon of een onbeperkte bundel nodig hebben. Mensen die weten wat ze belangrijk vinden en wat niet. En alleen betalen voor wat ze echt nodig hebben.


consumentenbond

testoordeel 8,6 van de

Consumentenbond

Kiyoh

klanten geven ons

een 8,9 op Kiyoh


Gewoon hollandsnieuwe.

neem contact op

correspondentieadres

hollandsnieuwe
postbus 1540
1300BM Almere

KvK nummer 14052264
BTW nummer NL.800755133B01

neem contact op

of neem contact op met onze klantenservice

CONTACT

Journalisten kunnen contact opnemen met
[email protected]

hollandsnieuwe is onderdeel van Vodafone Libertel B.V., Avenue Ceramique 300, 6221KX Maastricht

gewoon
hollandsnieuwe

gewoon hollandsnieuwe

Goedkoop abonnement

scherp geprijsd: al vanaf 7,50 per maand

Zorgeloos internetten, bellen en sms’ tegen een scherpe prijs? Al vanaf 7,50 per maand is er een bundel. Zo betaal je alleen voor wat jij nodig hebt met een bundel die bij je past.

Ziggo voordeel

extra gratis tv-pakket en 1000 MB/MIN/SMS

Heb je ook Ziggo Internet? Dan krijg je elke maand een gratis extra Ziggo tv-pakket: Movies & Series L, Ziggo Sport Totaal of Kids. En 1000 MB/MIN/SMS extra van hollandsnieuwe.

Betaal vooraf

1MB = 1 belminuut = 1 sms

Wij houden van duidelijk. Daarom is bij ons 1MB gelijk aan 1 belminuut of 1 sms. Met een gratis belplafond. Ook betaal je elke maand vooraf voor je bundel. Is het op, dan bepaal je zelf hoeveel je bijkoopt. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

4G netwerk

betrouwbaar 4G netwerk van Vodafone

Elke dag snel en stabiel internetten, bellen of sms’en op het netwerk van Vodafone. Eén van de beste en snelste netwerken van Europa.

MEER INFORMATIE