Je maakt gebruik van een verouderde browserversie die minder veilig is en daarom niet meer wordt ondersteund door hollandsnieuwe.
Update je browser om onze website te kunnen gebruiken.
De browserversie die je gebruikt wordt niet ondersteund door hollandsnieuwe.

bestel de Samsung Galaxy S22 5G

nu voor 480,-

Verkrijgbaar i.c.m. voordelig abonnement

BESTEL NU

Verkrijgbaar i.c.m. een abonnement.

    nu voor 480,-

  • levendig scherm
  • krachtige batterij
  • top camera's
  • scherp geprijsd
  • combivoordeel voor Ziggo Internet klanten
  • betaal nooit meer dan je verwacht
  • betrouwbaar 4G netwerk van Vodafone

3 redenen waarom je 'm wilt hebben

snel en zuinig

snel en zuinig

Het toestel is echt bizar snel. Niet eerder vlogen we zó vlot door apps, video's, games heen. We zijn geen techneuten, maar Samsung zegt dat het door de gloednieuwe Exynos 2200-chip komt.

50 megapixel camera

50 megapixel camera

Ter vergelijking de S21 moest het nog doen met een 12 megapixel camera. Wat ons echt omverblaast is de ‘Nightography’. Dat klinkt als een gelikte reclameterm, maar de nachtmodus van de Galaxy S22 is serieus goed.

lange batterij duur

lange batterij duur

Door energiezuinige chip gaat de S22 ondanks de kleinere accu vergelijken met de S21 toch langer mee.

kies je Samsung Galaxy S22 5G

kleur van je toestel

geheugen van je toestel

vanaf 34,- per maand i.c.m. een 2-jarig abonnement

tijdelijk niet leverbaar
Samsung Galaxy S22 5G 128GB Zwart
tijdelijk niet leverbaar
Samsung Galaxy S22 5G

onze toestel review

De Galaxy S-serie van Samsung is ontzettend populair. Dat begrijpen we heel goed bij hollandsnieuwe. Wat een mooie toestellen! De nieuwe Galaxy S22 is een high-end telefoon, voorzien van de allerlaatste technologie. En de prijs? Die is bij ons zo scherp mogelijk natuurlijk! De S22 Plus en de S22 Ultra kunnen we je niet voor een hollandsnieuwe prijs aanbieden, dus die vind je hier niet. Dat is helemaal prima, want met de Galaxy S22 heb je de beste deal van dit moment.

Samsung Galaxy S22: dit kun je er allemaal mee

je hebt snel en je hebt de Galaxy S22

Voordat we het over de geweldige camera's van de Samsung Galaxy S22 hebben, willen we eerst één ding zeggen over de snelheid. Het toestel is namelijk echt bizar snel. Niet eerder vlogen we zó vlot door apps, video's, games heen. We zijn geen techneuten, maar Samsung zegt dat het door de gloednieuwe Exynos 2200-chip komt. Die werkt sneller en verbruikt tegelijkertijd minder energie. Wil je nog weten dat dit komt door het 4nm-proces van de processor? Wij ook niet, maar je merkt het vanaf de eerste seconde: dit is een turbo telefoon.

de nacht komt tot leven

Goed, de camera's dus. Die zijn er flink op vooruit gegaan. De hoofdlens heeft een resolutie van 50 megapixels. Mocht je een poster van je mooiste foto willen maken, dan kan dat nu. Ter vergelijking de S21 moest het nog doen met 12 megapixels. Wat ons echt omverblaast is de 'Nightography'. Dat klinkt als een gelikte reclameterm, maar de nachtmodus van de Galaxy S22 is serieus goed. We overdrijven niet: je maakt kraakheldere nachtfoto's en video's. Geen ruis of gepixeld beeld, het is gewoon alsof je naar een Hollywood-film kijkt. Hoe dan? De 'Big Pixel Sensor' voegt meerdere pixels samen tot een grote pixel. Daarna scherpt 'Low-noise processing' je foto verder aan. De overige camera's zijn trouwens ook dik in orde, maar de nacht komt helemaal tot leven met de Galaxy S22.

altijd een perfecte selfie

Geef maar toe, je bent ijdel. Dus plaats je alleen een selfie op social media als hij helemaal naar je zin is. De selfiecamera van 10 megapixels in de S22 is top én alles wat je er niet leuk aan vindt, haal je gewoon uit het beeld weg. Dat is nu makkelijker dan ooit dankzij 'object eraser'. Je verwijdert supersnel mensen, voorwerpen en schaduwen uit je foto's. Met artificial intelligence wordt de lege ruimte slim opgevuld. We haalden een van onze minst favoriete collega's uit een teamselfie en je ziet er echt niets van!

de batterij is een kleine krachtpatser

Misschien zag je het al in de specs: de accu lijkt te zijn gekrompen. De Galaxy S21 had nog 4000mAh aan boord, de S22 moet het met 3.700 mAh doen. Hier hebben we extra kritisch op getest en we kunnen je geruststellen. We zeiden al dat de nieuwe chip energiezuiniger is. Daardoor gaat de iets kleinere accu zelfs langer mee. De accu van 3.700 mAh is dus ruim voldoende voor een dagje gemiddeld telefoongebruik.

De Samsung Galaxy S22 heeft allerlei high-tech slimmigheden, maar we merken dat we het vooral willen hebben over hoeveel plezier je met het toestel kunt beleven. Van de supersnelle bediening tot de scherpe foto's en geweldige fotobewerking. De Galaxy S22 maakt alles gewoon nét even leuker. Gun jezelf zo'n upgrade!

dit zit er in de doos

Als je jouw favoriete telefoon bestelt, ontvang je alleen een usb-c laadkabel mee in de doos. Samsung streeft ernaar om volledig CO2-neutraal te zijn. Met die gedachte gaat Samsung ervan uit dat je zelf nog een oplader in bezit hebt.

veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy S22

Wat is het verschil tussen de Samsung S22 en S23?
Wat is het verschil tussen de Samsung S22 en S23?

gewoon
hollandsnieuwe

gewoon hollandsnieuwe

Goedkoop abonnement

scherp geprijsd: al vanaf 7,50 per maand

Zorgeloos internetten, bellen en sms’en tegen een scherpe prijs? Al vanaf 7,50 per maand is er een bundel. Zo betaal je alleen voor wat jij nodig hebt met een bundel die bij je past.

Ziggo voordeel

combivoordeel voor Ziggo Internet klanten

Heb je ook Ziggo Internet? Dan krijg je elke maand dubbel tegoed. En een gratis extra Ziggo tv-pakket: SkyShowtime, Ziggo Sport Totaal of Kids.

Betaal vooraf

1 MB = 1 belminuut = 1 sms

Wij houden van duidelijk. Daarom is bij ons 1 MB gelijk aan 1 belminuut of 1 sms. Met een gratis belplafond. Ook betaal je elke maand vooraf voor je bundel. Is het op, dan bepaal je zelf hoeveel je bijkoopt. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

4G netwerk

betrouwbaar 4G netwerk van Vodafone

Elke dag snel en stabiel internetten, bellen of sms’en op het netwerk van Vodafone. Eén van de beste en snelste netwerken van Europa.

MEER INFORMATIE