Je maakt gebruik van een verouderde browserversie die minder veilig is en daarom niet meer wordt ondersteund door hollandsnieuwe.
Update je browser om onze website te kunnen gebruiken.
De browserversie die je gebruikt wordt niet ondersteund door hollandsnieuwe.

4G internet van hollandsnieuwe

Bij hollandsnieuwe maken we gebruik van het 4G netwerk van Vodafone. In februari 2020 hebben we afscheid genomen van ons 3G netwerk en sindsdien richten we ons volledig op het 4G netwerk. Houd er daarom rekening mee dat je toestel 4G moet ondersteunen om snel mobiel te kunnen internetten.

4G hollandsnieuwe

voordelen van 4G internet

  • Downloaden met een maximale snelheid van 350 Mbps
  • Uploaden met een maximale snelheid van 50 Mbps
  • Supersnel foto's en video's bekijken met 4G internet van hollandsnieuwe

telefoon instellen

Is je toestel geschikt voor 4G, maar zie je geen 4G rechtsboven bij je netwerk? Dan kan het zijn dat je toestelinstellingen nog niet goed staan. Gebruik hiervoor onze toestelhulp.

Selecteer je toestel en volg stap voor stap de instructies om 4G internet te activeren op jouw toestel.

TELEFOON INSTELLEN TELEFOON INSTELLEN

tips over datagebruik

Hoeveel data je verbruikt, heb je zelf in de hand. Merk je dat je data snel opgaat of ben je benieuwd wat datagebruik is? We hebben verschillende feiten en tips over datagebruik voor je op een rij gezet.

TIPS OVER DATAGEBRUIK TIPS OVER DATAGEBRUIK

veelgestelde vragen

Heb je een vraag over 4G internet en wil je weten hoe jij daarvan gebruik kunt maken? Lees hier direct de antwoorden op de veelgestelde vragen over 4G internet. Dat gaat meestal net zo snel als 4G.

4G internet is de opvolger van 3G internet en de nieuwe standaard voor mobiel internet. 4G internet bij hollandsnieuwe betekent snel internetten en betere dekking op sommige locaties. 4G bij hollandsnieuwe heeft een maximale downloadsnelheid van 350 Mbps en een maximale uploadsnelheid 50 Mbps.

hollandsnieuwe biedt 4G dekking in vrijwel heel Nederland en werkt er hard aan om de laatste dekkingsgaten weg te nemen. Kijk op onze dekkingskaart voor het bereik op jouw locatie.

Nee, 4G is gratis voor al onze klanten.

5G is de nieuwste generatie mobiel internet en de opvolger van 4G. Voor hollandsnieuwe is 5G nog niet beschikbaar.